Bedrijf  |  Company Profile
Company Profile

Multimaster International b.v. is een Europees bedrijf dat in Nederland, Belgiƫ, Luxemburg en Frankrijk opereert. Wij leveren gespecialiseerde producten voor onderhoud, reiniging en bescherming van leer, stof en hout. Deze producten zijn allemaal ontwikkeld door Dr. Tork en worden in Italiƫ geproduceerd door de firma Uniters.

Onze voornaamste klanten zijn meubelwinkels. Via deze winkels bieden wij de consument ook service contracten voor nieuw aangeschafte meubels . In geval van vlekken en schade door ongelukjes, bieden wij de consument advies en daadwerkelijke hulp.

We zijn een jong bedrijf, en pas sind januari 2005 operationeel. We beschikken echter over een deskundig team,dat reeds jaren met de producten van Uniters werkt.

The producten van Uniters worden onder de volgende handelsnamen verkocht: Leather Master, Textile Master, Wood Master,Stone Master, Boat Master, en Repair Master.

Behalve bij zitmeubelen, worden Leather Master producten ook toegepast in openbare gebouwen, projecten, autos, vliegtuigen, en schepen.

Webshop
Leater Master
Leather Master is een door het Uniters Onderzoekscentrum ontworpen productenlijn voor het reinigen, het beschermen en het repareren van bekleding, kledingstukken en andere uit leder gemaakte artikelen. De lijn omvat reinigingsproducten die voor alle ledersoorten bedacht zijn (aniline, NUBUCK en gedekverfd), als ook producten voor de reparatie van het leder voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.
Multimaster International B.V. Postbus 64, 5140 AB Waalwijk Prof. Lorentzweg 16, 5144 NP Waalwijk Tel.: 0031 416 65 13 22 Fax: 0031 416 33 12 79