Leather Master
Leather Master is een door het Uniters Onderzoekscentrum ontworpen productenlijn voor het reinigen, het beschermen en het repareren van bekleding, kledingstukken en andere uit leder gemaakte artikelen.
Textile Master
De producten van de Textile Master lijn zijn door het Uniters Onderzoekscentrum speciaal ontwikkeld voor onderhoud van het merendeel van de weefsels en microvezels.
Master Care
5 jaar garantie op leer en stof!Zitten Zonder Zorgen!
Wood Master
Wood Care  Wood: evolved and grown by Nature.Wood is one of nature‚Äôs most precious gifts. As a material it is elegant, versatile, and incredibly long lasting. Wherever it is used, wood always conveys a sense of warmth, a pleasant smell, natural looks, and other unique and pleasing
Webshop
Leater Master
Leather Master is een door het Uniters Onderzoekscentrum ontworpen productenlijn voor het reinigen, het beschermen en het repareren van bekleding, kledingstukken en andere uit leder gemaakte artikelen. De lijn omvat reinigingsproducten die voor alle ledersoorten bedacht zijn (aniline, NUBUCK en gedekverfd), als ook producten voor de reparatie van het leder voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.
Multimaster International B.V. Postbus 64, 5140 AB Waalwijk Prof. Lorentzweg 16, 5144 NP Waalwijk Tel.: 0031 416 65 13 22 Fax: 0031 416 33 12 79