Leather Master
Leather Master is een door het Uniters Onderzoekscentrum ontworpen productenlijn voor het reinigen, het beschermen en het repareren van bekleding, kledingstukken en andere uit leder gemaakte artikelen.

De lijn omvat reinigingsproducten die voor alle ledersoorten bedacht zijn (aniline, NUBUCK en gedekverfd), als ook producten voor de reparatie van het leder voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.
Leather Master systeem
Het schoonmaak/bescherming product voor alle leersoorten! (m.u.v. nubuck / bycast)
Leather Care kits
Het schoonmaak/bescherming product voor alle leersoorten m.u.v. nubuck / bycast
Nubuck Care - onderhoudsset en producten
De Leather Master lijn omvat kits en speciale producten voor reiniging, onderhoud en bescherming van alle soorten NUBUCK leder en su├Ęde.
Speciale producten
Producten voor de proffesional
Colour Line kits
Deze kits zijn bedacht voor leer dat wat vaal geworden is.
Webshop
Leater Master
Leather Master is een door het Uniters Onderzoekscentrum ontworpen productenlijn voor het reinigen, het beschermen en het repareren van bekleding, kledingstukken en andere uit leder gemaakte artikelen. De lijn omvat reinigingsproducten die voor alle ledersoorten bedacht zijn (aniline, NUBUCK en gedekverfd), als ook producten voor de reparatie van het leder voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.
Multimaster International B.V. Postbus 64, 5140 AB Waalwijk Prof. Lorentzweg 16, 5144 NP Waalwijk Tel.: 0031 416 65 13 22 Fax: 0031 416 33 12 79